اختلال استرس پس از سانحه؟

سلام خانم دکتر. وقتتون به خیر من مدتی هست که مشکلی برام پیش اومده ما ساکن خوزستان هستیم آبان ماه شیراز نوبت دکتر داشتیم عصر حرکت کردیم و 12شب میرسیدیم شیراز توی مسیر که برای خوردن شام توقف کرده بودیم ی ماشین ایستاد و ی آقایی اومد طرفمون خواست که بریم خونشون استراحت کنیم خیلی اصرار کرد بعد که دید ما قبول نمی کنیم رفت سوار ماشینش شد اما حرکت نکرد تو همین فاصله که تو ماشینش بود من دلشوره خیلی بدی گرفتم و به شدت ترسیدم در حدی بلافاصله شروع کردم به بالا آوردن ما تنها بودیم، من و همسرم و دخترم بودیم تایمی که تو ماشین بود داشت برای ما آدرس می نوشت بعد که حرکت کردیم من تمام راه حالت دلشوره عجیبی داشتم یعنی 3 ساعت تمام تا برسیم شیراز به شدت حالم خراب بود در حدی که حس میکردم رگ های شقیقه م دارن از سرم میزنن بیرون و الان که بترکن
روزی که خواستیم از شیراز برگردیم سمت شهرمون همین حال رو داشتم اما تقریبا خفیف تر بعدش حالم خوب شد چندین بار با ماشین اهواز و آبادان رفتیم اما خیلی خوب بودم اما از دو هفته پیش این حالت دوباره برام برگشت البته نه به همون شدت درحدی که چند شب پیش تو شهرمون خواستیم تا داروخانه بریم و برگردیم که حتی ده دقیقه هم راه نیست دوباره همینطور شدم میخواستم راهنماییم کنید نمیدونم چرا الان با اینکه محیط برام امنه اما اینطور شدم
من به متخصص اغصاب و روان هم مراجعه کردم بهم دارو دادن اما متاسفانه دارو باعث شد تا تنش هام بیشتر بشه و تپش قلب بگیرم
دوباره بهشون مراجعه کردم و بهم 4 تا داروی کمکی دادن
من دوازده روز هر وعده ای که میخوردم بالا می آوردم امام الان دو روزع که خداروشکر بالا نیاوردم
میخواستم نظر شما رو در این مورد بدونم
روان درومانی در مورد مشکل من جواب میده؟

بازدید : 81 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران