احتمالا همورویید یا بواسیر؟

سلام یک هفته پیش حدودا یبوست داشتم بعد از دفع بعد از چهار یا پنج روز هیچ دفعی نداشتم و دچار یبوست شدم دوباره اما بخاطر حجم زیاد مدفوع دفع نمیشد که قرص بیزاکودیل خوردم و بدون این که حجمش کم بشه به زوری که پشتش بود دفع شد که البته کاملا معده‌م خالی شد
بعد چند بار دفع احساس میکنم مدفوعم خار خاری شده و این که بعد از یکی دو بار و چهار پنج روز دفع احساس کردم خیلی کم خون دیدم و این که احساس سوزش میکنم در مقعدم

2 پـاسـخ

بازدید : 410 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران