۲۴
۶۶
خانــم

مشکلاتم با نامزدم؟

سلام آقای دکتر وقت بخیر خسته نباشید
قبل از هرچیزی اینو بگم که همین حالا که دارم این متنو براتون مینویسم زندگیمو تموم شده میبینم ولی من مثل همیشه از رو نرفتم گفتم آخرین راهو امتحان کنم بزار یه بار دیگه تلاش کنم
من‌مدت 3 ماه هستش که با آقایی بعد یه سال دوستی عقد کردیم
ولی حدود دو هفته بعد از عقد این آقا به کل تغییر رویه دادن بد اخلاق شدن زود عصبانی میشن نه محبتی نه شور و اشتیاقی نه پیامی نه حتی لمسی
هفته ای نیم ساعتم تلفنی صحبت نمیکنیم ماهی یه بارم همدیگه رو نمیبینیم در حالی که تو یه شهر و تو یه محله ایم وقتیم اعتراض میکنم یا به دعوا ختم‌میشه یا طفره میره و کار و دغدغه های کاری رو بهونه میکنن کارم شده گریه
جدا به فکر جدایی هستم ولی از عواقب جداییم میترسم قبل عقد بهشون پیشنهاد دادم که بریم مشاوره ازدواج قبول نکردن دو ماهی میشه یه ابراز علاقه ساده م به من نکرده تو یه سال دوستی و 3 پاه عقد یه کادو ساده م برا من‌نگرفته یه شارژ نفرستاده حالمم بده بدد جوریم حالم بده تو فکرشم بازم بهش پیشنهاد بدم بریم‌ پیش مشاور چون 100 درصد نیازه امیدوارم قبول کنه چون این تنها راه حلیه که به ذهنم میرسه 🙏🙏🙏

1 پـاسـخ

بازدید : 112 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي در تهران