۵۳
۸۰
آقــا

درد بیضه؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید
من53 سالمه دو سال پیش به دنبال درد بیضه راست به پزشک مراجعه کردم وپس از سونو گرافی فتق تشخیص داده شد وبه توصیه پزشک جراحی کردم پس از جراحی خوب بودم که بعد از مدتی دوباره درد بیضه شروع کرد وقتی به پزشک معالج مراجعه کردم فرمودن در حین عمل اعصاب مربوط به بیضه چسبندگی داده یا باید دوباره جراحی بشه یا درد رو باید تحمل کنی البته یک تزریقی در ناحیه جراحی انجام دادن که تا مدتی خبری از درد نبود
الان دوباره درد شروع شده
درخواستم از حضرت عالی این بود که نظرتون در این مورد چیه ومن چه اقدامی باید بکنم
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص سرطان دستگاه ادراري و تناسلي (اروانکولوژي) در تهران