مصرف قرص ال دی به همراه حب کیست؟

من از حب گییت برای از بین بردن کیست استفاده می کنم ولی چون پلی کیستیک هستم دوباره کیست جدید بوجود می اید در مراجعه حضوری برای پیشگیری جوشانده باونه  و گرنه پیشنهاد شد که تاثیری نداشت  اگر به همرا ه حب کیست از قرص ال دی استفاده نمایم مشکلی ایجاد می شود

1 پـاسـخ

  • سلام
    نه مشگلي ايجاد نميشود ولي قرص هاي LD موقتا باعث بهبود شما ميشود و پس از قطع قرص کيست ها عود مي کنند من توصيه ميکنم جهت انجام طب سوزني مشاوره و ويزيت شويد خيلي به داروهاي طب سنتي هم در اين زمينه دل نبنديد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 477 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران