بیماری افسردگی؟

باسلام وقتتون به خیر
دخترم از 17 سالگی به علت افسردگی و بدخلقی تحت نظر پزشکان متعدد اعصاب و روان می باشد و داروی ریسپریدون و سرترالین مصرف کرده به دلیل پرولاکتین بالا و حرف نزدن، آریپیپرازول تجویز شد که از سال گذشته یک عدد آریپیپرازول 5 و سیتالوپرام 20 استفاده می کرد که هیچ تاثیری روی ایشان نداشت.
یک ماه پیش بیماریش شدیدتر شد و دکتر 2 عدد آریپیپرازول 5، یک عدد پروپرانول 10 و یک عدد سرترالین شبها ربع دپاکین تجویز کرد.
با گذشت قریب 4 ماه از مصرف داروهای یادشده بدتر شده و مشاور ایشان را مشکوک به بیماری اوتیسم تشخیص داده است.
خواهشمندیم ما را راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان.

بازدید : 63 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران