٢٦
٦٠
خانــم

پنیک اتکی که تشدید داره میشه؟

سلام و وقت بخیر
من نازی نامدار هستم 26 سالمه
2سال پیش من پنیک شدم و با مصرف اسنترا (50)و آلپرازولتم تقریبا درمان شدم
تا روز عروسیم که دوباره حمله بهم دست داد و‌دچار بیخوابی شدم و ترس از مرگ و صبح زود با حالت ترس وحشتناکی بیدار میشدم پس به روانپزشک مراجعه کردم ایشون به من اسنترا 50 و الپر نیم دادن
اما بعد مصرف روحیم بهتر شد اما پنیکم خیلی شدیدتر شد که اسنترا رو 100 کردن و من همچنان به همون شدت پنیک میشم و حتی شدیدتر من میگم شاید این قرصها به من نمیسازه
اینم بگم که من پارسال یه چکاپ کامل دادم نه کم خمونی داشتم نه تیرویید و حتی اکو قلب هم دادم گفتن هیچیتون نیست
حالتهایی كه موقع پنیك دارم  اینه كه حس تنگی نفس ضربان بالا سردی دست و پا خشت شدن دست حس این كه انگار هیشكی تو دنیا نمیتونه نجاتم بده و این حمله شدید حدود 30 دقیقه طول میكشه
اما حملات خفیف تو روز هی میاد كه با تنگی نفسو ضربان بالا و یكم سرگیجس

 الان سوالم 3 تا چیزه1- یکی این که نکنه این قرصا به من نمیسازه
2-این که اکویی که از قلبم گرفتن مال پارساله احتمال داره الان تغییری کرده باشه؟ اخه دقیقا تا پنیکم میشم اون قسمت یه نقطش درد میگیره گاهیم کلش درد میگیره اخه یه جا خوندم یکی از دلایل اصلی پانیک میتونه افتادگی دریچه قلب باشه همهش میترسم از پارسال تا الان افتاده باشه و واسه اون باشه میترسم خیلی
3-دکترمم گفته صبح ظهر شب الپر بخور یک یا دو هفته بعد کمش کن از خودن زیاد الپرم میترسم

این هم بگم كه من قدم 164 و وزنم 60 هست ادم اكتیوی هستم مدام سعی میكنم مدیتیشن كنم پیاده روی برم اما از موقعی كه اینجوری شده نمیتونم بدوام
تا میدوام ضربانم میره بالا و پانیك شدید

 ممنون از وقتی که گذاشتین بابت مطالعه
فقط خواهشناین 3تا سوالو  با جزئیات جواب سوالم رو بدین كه كن خیالم راحت بشه  و اگر نظری دارین كه كمك میكنه هم بهم بگین
من این ماه 3بار آمبولانس اومد واسم از بس حالم بد شد...
سپاس

3 پـاسـخ

بازدید : 188 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران