اضطراب وافسردگی وسواس وبیقراری شدید پاها هنگام خواب؟

با سلام
من اظطراب خیلی شدید دارم به حدی که میترسم صبح ها بیدار بشم از خواب ‌امیدی برای زندگی ندارم ‌بیشتر به مرگ فکر میکنم وسواس به حدی دارم که حرف‌هایی که میزنم به اطرافیانم فکر میکنم متوجه نشدند بازم بهشون توضیحات اضافه میدم بیقراری شدید هنگام خواب در پاهایم حس میکنم به حدی که از خواب میپرم وخوابم نمیبره
من حدود ده سال پیش بیمار دکتر جواد پور بودم داروهایی که برایم تجویز کردند در دو روز حال منو در حد معجزه خوب کرد

بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران