اختلال یادگیری ؟

سلام دکتر امیدوارم حالتون خوب باشه . خیلی سریع درس ها رو متوجه میشم ولی واسه درس فیزیک کامل مباحث رو بلد بودم و می تونستم تست های سخت رو حل کنم ولی بعد از دو هفته احساس می کنم هیچی بلد نیستم و در واقع توانایی گذشته رو ندارم . و مبحث زیست رو کامل می خونم بعد وقتی می خوام تست کار کنم از 10 سوال 6 سوالش اشتباهه . لطفا راهنمایی کنید . ممنون میشم .

1 پـاسـخ

  • سلام و ادب مواردي که گفتين نميتونه نشونه اختلال خاصي در يادگيري يا کارکردهاي شناختي شما باشه علاوه بر اينکه با توجه به سخت‌تر شدن کنکور و طراحي سوالات ترکيبي و پيچيده، تا حدي به نظرم طبيعيه به نظرم ساعات مطالعه، و دفعات تکرار مطالب رو افزايش بدين تست هاي متنوع تري حل کنيد ان‌شاءالله که رفع ميشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص نوروسايکولوژي، عضوهيئت‌علمي در تهران