۷
۱۸
آقــا

نقص در تمرکز و اختلال یادگیری ؟

روش لورتا تا چه اندازه تاثیر در اختلال یادگیری و نقص در تمرکز دارد ؟و حد معمول چند جلسه است

1 پـاسـخ

  • با سلام و ادب يکي از روش هاي جديد و اثربخش درمان مشکلات خاص يادگيري لورتانوروفيدبکه اما بايد توجه داشته باشيم که اولا اين درمان براي همه ممکنه جوابگو نباشه، مثل هر درمان ديگه اي!! خيليا به اين روش جواب ميدن و‌عده اي هم طبيعتا به هر علتي جواب ندن! تعداد جلسات درمان متغير هست و فرد به فرد تفاوت داره ولي معمولا از بيست و پنج تا پنجاه جلسه ممکنه طول بکشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص نوروسايکولوژي، عضوهيئت‌علمي در تهران