کرونا یا حساسیت؟

سلام دکتر.. لطفا خواهش میکنم جواب بدید.. من تقریبا 15 روزه احساس میکنم بدنم داغه.. چند روز اول تو سینه هام احساس یه چیزای میکردم که گاها یه تک سرفه داشتم جوری که شدت هم نداشت و درون سرفه بود. الان بهتر شده ام اما قسمت چپ سینه ام دقیقا انتهای قلب نزدیک زیر بغلم تیر میکشه.. شبها راحت هستم اما صبا و عصرا اگه بایستم تیر میکشه.. هنوز احساس داغی میکنم. من یه مدت از وایتکس و الکل با هم ترکیب کرده بودم استفاده میکردم ممکنه اون باشه؟ خواهش میکنم جواب بدید.

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من شما بيشتر اظطراب داريد و احتمالا علايم شما ناشي از اظطراب است. مايعات زياد بخوريد اگر از منزل بيرون نمي رويد داخل منزل مرتب قدم بزنيد و نفسهاي عميق بکشيد اگر تا 24 ساعت ديگر بهتر نشديد من را در جريان قرار دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 112 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران