۳۶
۶۵
خانــم

قند بالا؟

سلام زن داداش من تازه تو این دو سه روز آزمایش داده فهمیده قند خون او بالاست ناشتا 277 بعد از صبحانه 390 پیشنهاد شما درمورد تغذیه ودارایی که باید استفاده کند چیه؟

1 پـاسـخ

  • سلام روز بخير
    براي تجويز دارو و اينکه چه دارويي بايد استفاده بشه با پزشک عمومي يا متخصص مشورت کنيد.
    ولي از لحاظ رژيم غذايي بايد حتما مصرف سبزيجات و مواد غذايي فيبردار را بيشتر کنند. ميزان مصرف کربوهيدرات ها از جمله نان،برنج،سيب زميني،ماکاروني محدود و کنترل شده باشد.
    از نان هاي جو و سبوسدار استفاده کنند.
    ميوه هايي که شاخص گلايسمي پاييني دارند براي افراد ديابتي مناسب است مثل سيب ،کيوي، گريپ فروت و...
    مصرف شيريني،قند،شکر،آبميوه،نوشيدني هاي قندي و نوشابه ها، فست فودها و غذاهاي نيمه آماده و فرآوري شده و... محدود شود.
    و در نهايت با توجه به سن،قد و وزن و آزمايشاتشون يه رژيم مناسب و لايف استايل درست ميتونه بسيار زياد کمک کننده باشه.
    براي دريافت مشاوره با شماره زير تماس بگيريد:

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 9 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران