۳۲
۵۵
خانــم

من 6ساله ضایعه در لثه دارم از امپول سری دندانپزشکی و یا مواد پرکردنیش دچار گزگز لثه و خارش لثه وضایعه ماندگار شبیهه غده و اخرین هم عفونت میکنه لثم نسبت به بوی پیاز و خوردنش و حتی زردچوبه سالی یکی دوبار سرفه خشک شدید در حد حس خفگی دارم دندونامم تندتند تخریب میشه میریزه زبانمم سفید و دونه های گوشتی شده گاهی نسبت به بعضی غذاها خارش بینی میگیرم خواهشمندم راهنماییم کنین مشکلم چیه؟

سلام من 6 ساله دچار ضایعه شدم از دندانپزشکی شروع شد به امپول سری یا مواد پرکردنیش اذیت شدم اولین بار یه طرف پشت پلک چشمم و لبم دچار گزگز و کمی التهاب شد بعد لثم دچار گزگز و خارش لثه شد در نهایت ضایعاتی تو لثه دیدم ک ضایعش خیلی عمقیه شبیهه غدست عکسشو دارم.دندونای سالمم تند تند تخریب میشن و میریزن.به بوی پیاز و خوردنش لثم عفونی میشه و زردچوبه نمیتونم بخورم درد لثه و خارش لثه میگیرم و کل بدنم حس عفونت میگیرم اذیتم میکنه نمک میناهای دندونمو اذیت میکنه بهش حساسم گاهی سرفه خشک سالی یکی دوبار در حد حس خفگی بعضی غذاها بینیمو شدیدا خارش میده علتش چیه خواهشمندم راهنماییم کنین

2 پـاسـخ

بازدید : 184 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران