حسين عنبري
۴۴
۹۴
آقــا

موارد پيشگيري و کنترل درمان تيروييد ؟

باسلام.بنده مهرماه1402پس از چکاپ متوجه کم کاري تيروييد شدم و عدد26را نشان مي‌داد تيروئيدم.دوره درمان را ميگذرانم تحت نظر خانم دکتر عباسپور.هم بخاطر تيروييد هم آنزيمهاي کبدي.بعداز سه ماه بايد در اوايل ديماه امسال سونوگرافي از کبد و تيروييد و آزمايش تيروييد و کبد انجام بدم.سوالي که هست؛بنده بخاطر جراحي نخاع و کمر؛و‌دردي که دارم بالاجبار مسکن مصرف ميکنم(ترياک و قرص ب2)
از بس مسکن هاي قرص و آمپول مصرف کردم ديگه خسته شدم.آيا مصرف ترياک و ب2 تداخلي در مصرف قرص تيروييد و تنظيم آنزيمهاي کبدي ؛دارن؟
مواردي که بابت رعايت نکات بهداشتي و تغذيه هست را عنايت ميفرماييد که در طول درمان رعايت کنم.آيا عدم تمايل به رابطه جنسي و ....از عوارض کم کاري تيروئيد هست؟ممنون ميشم در اين موارد راهنمايي و مشاوره کنيد.سپاسگزارم.باتشکر
بازدید : 8 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
مراکز غدد، رشد و متابوليسم در تهران

تخصص های پربازدید

دکتر گوارش در تهران
متخصص زنان و زایمان
متخصص ارتوپد
متخصص پوست، مو و زیبایی

سوالات مشابه