علت سردرد شدیدهمراه با تنگی نفس و لرزش در هر ساعت؟

با عرض سلام و ادب خدمت سرکار خانم دکتر بزرگوار پسرم 15 ساله است 10 روز بعد از عمل جراحی سنگ کلیه با بیهوشی و سنگ شکنی از راه مجاری دچار سردرد شدید به همراه تنگی نفس و لرزش میشود هر چه دکتر بردم نهایتا فرمودند از استرس و اضطراب است الان حدود یکماه است متاسفانه خوب نشده قرصهای که استفاده میکنه پروپرانول 10 صبح وشب سرترالین 50 ظهر نصف و کلرو دیاز پوکساید 5 ظهر و شب نصف که دکتر روانپزشک از شهر تبریز تجویز کرده اند شماره بنده 09141536590

1 پـاسـخ

  • سلام .
    استرس و اضطراب قبل وبعد از عمل جراحي در دوره نوجواني طبيعي ميباشد.اما با توجه به اينکه فرمودين دارو هايي مثل پروپرانولول هم استفاده ميکنه ولي باز هم استرس شديدداره پيشنهاد ميکنم حتما به يک روانشناس ومتخصص روان درماني مراجعه کنيد تا دقيقا علت اين استرس مشخص و يک رويکرد درماني مناسب براي فرزند شما بکار کرفته بشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 412 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران