درمان زخم معده با تغذیه؟

سلام  برای زخم معده چه خوراکی ها و چه میوها  را باید بخورم

2 پـاسـخ

  • با سلام
    معمولا در اين شرايط معده تحمل ميوه خام و يا گاهي برخي سبزيجات خام را ندارد. براي دريافت رژيم مناسب مي توانيد با در دست داشتن نتايج آزمايشات با وقت قبلي به مطب مراجعه فرماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • نکات تغذيه اي که افراد مبتلا به زخم معده لازم است رعايت نمايند :
    1- غذاهاي خود را در حجم کم و تعداد دفعات بيشتر مصرف نماييد.
    2- غذاها بطور کامل جويده شود.
    3- از مصرف قهوه، چاي پررنگ، کاکايو، شکلات، شير کاکايو، نوشابه هاي سياه و نوشيدني هاي الکلي پرهيز نماييد. مصرف چاي سبز کم رنگ در حد متعادل در اين بيماران مي تواند مفيد باشد.
    4- از مصرف نعناع و فلفل پرهيز نماييد. مصرف ساير ادويه ها بهتر است در حد معقول باشد. مصرف زردچوبه در حد متعادل در اين بيماران مي تواند مفيد باشد.
    5- از مصرف هر ماده غذايي که براي شما به تجربه ثابت شده است که سبب تشديد درد معده مي شود پرهيز نماييد.
    6- از مصرف چربي هاي جامد از جمله مارگرين، کره و خامه پرهيز نماييد. جهت پخت و پز از روغن هاي گياهي مايع بويژه روغن کلزا استفاده نماييد.
    7- از مصرف غذاهاي سرخ شده در روغن و غذاهاي پرچرب پرهيز نماييد. بهتر است غذاها تا حد امکان به صورت بخارپز و آب پز مصرف شوند.
    8- لبنيات مصرفي بايستي کم چرب باشد. همچنين، ماست مصرفي بهتر است از نوع ماست پروبيوتيک باشد.
    9- ميئه ها و سبزي هاي خام در صورتيکه سبب تشديد درد معده نشوند مي توانند مورد استفاده قرار گيرند. در غير اين صورت مي توان از ميوه ها و سبزي هاي پخته و يا آب آنها در رژيم غذايي استفاده کرد.مصرف کلم بروکلي در حد متعادل در اين بيماري مي تواند مفيد باشد.
    10- بعداز مصرف غذا تا 2 ساعت از خوابيدن اجتناب نماييد.
    11- استرس سبب تشديد درد معده مي شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 488 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذیه در تهران