آیا خود ارضایی قابل تشخیص است؟ آیا کسی درمعرض دود سیگار قرار بگیرد ریه اش مشکل پیدا میکنه؟

سلام من یه پسرم که به خود ارضایی اعتیاد پیدا کردم میخوام بدونم اگه برم برای ثبت نام ارتش مشخص میشه ؟
میشه راه های ترک این اعتیاد رو به من بگین و یه راحل جلوم بزارین؟

من سیگار نمیکشم ولی سر کار در معرض دود سیگار هستم و اطرافیانم سیگار می‌کشند و من در معرض دود سیگار قرار گرفتم و بعد امروزه به محضی که در معرض دود سیگار قرار میگیرم گلویم چرک می‌کند
لطفا کمکم کنید و یه راه حل بزارین جلوم و کمکم کنید و می‌خواهم بدونم الان ریه و شش من مث بقیه افراد سیگاری هستش یا نه

بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران