رفع مشکل داشتن سو طن نسبت به اطرافیان و رفع افکار مزاحم از ذهن؟

سلام و خسته نباشید. همسر من نسبت به اطرافیانش دارای سوطن است به طوری که هر کس مخصوصا افراد غیر از خانواده از او سوال می پرسند یا اینکه مطلبی را برای او تعریف می کنند به منظوری برداشت می کند مثلا اگر به او بگویند که چند سالت است آن را به منظوری می گیرد و این فکر او را اذیت می کند طوری که حرف نمی زند سرگیجه می گیرد ناخن می جود با خود پچ پچ می کند. به دکتر مراجعه کرده قرص رسپریدون 4 روزی یکی و بیپریدن روزی دو عدد مصرف می کند با مصرف این قرص ها حال خوبی دارد اما در صورتی که یک هفته قرصش را قطع کرده بود علایم آن به صورت شدید تری بازگشت از نظر شما باید به مصرف قرص ها ادامه دهد یا نه دو ماه است که مصرف می کند. این قرص ها برای بچه دار شدن مشکل ایجاد می کند یا نه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 226 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران