۳۹
۶۳
خانــم

پوچی و کمبود اعتماد به نفس؟

سلام 39سالم مجردم برای حل حساس و افسردگیم چه کنم😪
با کلی زحمت کار پیدا کردم البته کاریه که دوست ندارم ولی شرایطش خوبه
بعد 3سال هر حرف و کنایه ای رو ازهمکارها بخاطر احساس بی ارزشی که شرایط بهم القا کرد تحمل کردم الان مدتی واقعا احساس پوچی میکنم هرکسی هرچی میگه به خودم میگیرم زندگی شده کار،خونه
مادرمم بعد شیمی درمانی افسردگی گرفته حساس شده یعنی سرکار اذیت خونه اذیت ،بدبختی همه مشکلاتم انگار باید من حل کنم از بچگی ام یجورایی تنها بودم بچه وسط خواهر بزرگم حرفش حاکم خونه بود همیشه هم با حرفهاش و کارهاش تحقیر شدم بردارم هم که 2سال کوچیکتر حس میکنم تو دنیا تنهام و همه فقط ازم سوء استفاده کردن😕دو بار دکتر رفتم اسنترا و سرترالین بهم دادن😔

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) و روان درمانگر در تهران