۳۷
۱۰۵
آقــا

من مشکوک به کرونا بودم؟

بعد از مدتی گرفتگی شدید عضلات تمام ماهیچه ها ی بدن درست شدم بعد از خوردن شبی یک لیوان شیر ،که قبلش دکدرها چرک خشک کن تجویز میکردند ،به هر حال در حال حاضر هم دمای بدنم 37 و نیم است و مقداری هم بدن درد و گرفتگی بدن دارم ،لطفا راهنمایی بفرکایید چه کار کنم .

1 پـاسـخ

  • سلام، در اين شرايط هر علايمي مي تونه مشکوک باشه ولي علايم شما در حال بهتر شدنه نگران نباشيد و فعلا صبر کنيد. 48 ساعت ديگه وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد. نکات بهداشتي را هم به دقت رعايت کنيد. و مايعات زياد بنوشيد. مي توانيد قرص ويتامين ب1 100 ميلي روزي يکي مصرف کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 170 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران