اظطراب و استرس بی انگیزگی؟

سلام و خسته نباشید.
من حدودا 3 یا 4 ماهه که دچار استرس و بی انگیزگی شدم و امسالم سال کنکورمه منی که سال های پیش پچه شلوغ مدرسه بودم و همه معلما ازم تعریف میکردن و معدل و درسم همیشه بهترین بوده تو این دوسال واقعااا افت شدیدی پیدا کردم یعنی افتضاح
و تو این 4 ماه کل دوستانمو از دست دادم با خانوادمم میونه خوبی ندارم ینی از جهت معاشرت.
تا دو ساعت موزیک گوش میدم که از واقعیت زندگیم فرار کنم .
تا میخام درس بخونم یهو استرسی میشمو و دیگه انگیزه درس خوندم دیگه نمیاد
واقعا وضعیت بدی دارم تا اونجایی که ضربان قلبم تند تند میزنه یا وقتی تو جمعی وارد میشم عرق میکنم و تپش قلب....
راهی برای درمان هست به نظرتون؟
ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران