تپش قلب موقع استرس؟

باسلام.وقتتون بخیر.
من گاهی وقت ها تپش قلب میگیرم و موقع استرس بیشتر اینجوری میشم و در قسمت چپ سینه ام احساس سوزش دارم.از چه دارویی میتونم برای بهتر شدنش استفاده کنم؟

3 پـاسـخ

  • سلام.تپش قلب و دردهاي سوزشي و استرس شما نشانه و ماحصل مشکل اعصاب وروان درمان نشده شماست. درمان بايد به مدت دستکم يکسال زير نظر متخصص اعصاب وروان دنبال شود تا حل شود.
    بيماريهاي اعصاب وروان حاصل اشکالاتي در عملکرد بخشهاي مختلف مغز هستند و خودبخود خوب نميشوند بلکه بدون درمان تخصصي و دقيق در گذر زمان اغلب بدتر ميشوند . مغز عضو بسيار مهمي است و بيماريهايش بقيه بخشهاي بدن را هم لطمه ميزند. اين بيماريها حاصل تلقين ناشکري و.. نيستند و مانند هر عضو ديگر مغز هم بيمار ميشود. مشکلات گوارشي قلب و عروق و تنفسي ادراري و.. تنها بخشي از ليست طولاني عوارض بيماريهاي اعصاب وروان درمان نشده هستند. اشکالات ارتباط با اطرافيان مشکلات حافظه کاهش لذت از زندگي مشکلات کيفيت خواب و مدت خواب نيز از عوارض ديگر هستند. لذا حتمن و در اسرع وقت ويزيت تلفني يا حضوري متخصص اعصاب وروان لازم داريد تا با ويزيت تخصصي بيماري شما بطور دقيق مشخص شود و به موقع درمان شويد. دنبال درمان تخصصي باشيد اعصاب وروان باشيد نه تسکين موقتي.با ارزوي سلامتي.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(1)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 216 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران