درد قفسه سینه؟

باسلام.من 32 سال سن دارم و الان 5 ماهه درد قفسه سینه و اسپاسم عضلانی دادم. مراحل قلب و عروق و معده هم انجام دادم که سالم بودن و پزشکان مربوط به اعصاب میباشد ضمن اینکه شبها هم از خواب بیدار میشوم و مجبورم قرص خواب اور بخورم..راهنمایی بفرمایید..تشکر

2 پـاسـخ

  • با عرض سلام، با توجه به مشکل خواب و احساس تنش در عضلات و درد قفسه صدري به احتمال بسيار زياد شما از اختلالات اضطرابي رنج مي بريد که نياز به دوره کوتاهي درمان دارويي دارد، به شما توصيه اکيد ميکنم به جاي مصرف خودسرانه و اشتباه داروي خواب آور به دنبال درمان اصلي مشکلتان باشيد و حتما به روانپزشک به شکل حضوري مراجعه فرماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 467 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران