۲۲
۴۵
خانــم

درد مزمن در ناحیه سمت راست بالای شکم و سوء هاضمه احتمالی؟

لام،روز بخیر.
مدت زمان زیادی هست که درگیر مشکلات گوارشی هستم.به متخصص مراجعه کردم و بعد از انجام اندوسکوپی،طول درمان دوماهه رو با قرص های آنتی بیوتیک و مهارکننده ی اسید معده و از این دست گذروندم.بعد از پایان دوره،به مرور احساس بازگشت علایم بیماری رو داشتم ولی دکترم متقاعد نمی شد و نهایتا بعد از تجویز سونو و ازمایش خون به یقین رسید که مشکل جدی ندارم و بیشتر تلقینه.البته در آزمایش خونم،میزان پلاکتم پایینتر از حد نرمال بود که البته حدود یکسال میشد که من از این قضیه مطلع بودم اما پیگیری نکردم.حالا از اونجا که قسمت راست بالای شکمم،درست زیر دنده هام،مداوم منقبض و دردناکه و نفخ و آروغ زیاد و ناموفق در تخلیه دارم،خواستم از طریق متخصص خون موضوع رو پیگیری کنم که متاسفانه در آزمایشی داشتم تمامی فاکتورهای خونی من از حد نرمال پایینتر بود و دکتر هم از این بابت متعجب و مدام از من می پرسیدن که آیا من غذا میخورم یا نه.هرچند در تغذیه ام باوجود این مشکلات به علاوه ی احساس سنگینی و پری و بی میلی به غذا باوجود گرسنگی،کوتاهی نمی کنم اما نتیجه ی آزمایش نشون داد که قضیه جدی هست البته دکتر بیوپسی رو موکول کردند به اتمام مصرف بعضی قرص های تقویتی و به تعبیری دلشون نیومد این کارو انجام بدم.
جناب دکتر،من22 سالمه و واقعا مستاصلم.نمیدونم مشکل از گوارشه یا واقعا مشکل خونی یا مغز استخوان دارم.الانم حدود 4روز میشه که بعد از یه اسهال شدید شکمم کار نکرده.سرم و گردنم درد می‌کنه حتی این درد تا قفسه سینه و پشتمم احساس میشه(البته پیش از حادثه ی اخیر این حالات رو داشتم ولی سردرد مشخصات بعد از این اتفاق رخ داد)،راحت نمیتونم غذا بخورم.قرص فمی لاکت و شربت لاکسی ژل رو هم مصرف کردم اما هیچ اثر نکرد.ممنون میشم کمکم کنید.

بازدید : 37 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران