پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :
مصرف بیش از حد زعفران در دوران بارداری می تواند خطرناک باشد، اما میزان مصرف شده توسط شما (1.5 گرم) ممکن است لزوماً منجر به سقط جنین نشود. با این حال، توصیه می شود در این مورد با پزشک خود مشورت کنید تا آنها بتوانند وضعیت شما را ارزیابی کرده و توصیه های مناسب را ارائه دهند. مصرف بیش از حد زعفران می تواند منجر به انقباضات رحمی، خونریزی و سایر عوارض شود، بنابراین مهم است که برای اطمینان از سلامتی خود و جنین تان با پزشک خود مشورت کنید.
توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و میتواند اشتباه کند. توصیهی ما، توجه به راهنمایی پزشکان است