۹ ماه
۸کیلو
خانــم

برگشت ادرار به کلیه؟

سلام وقتتون بخیر، دختر من 9 ماهشه تقریبا از سه ماهگی تحت نظره دکتره و ما فهمیدیم برگشت ادرار ب کلیه داره و گفتن که بزرگتر بشه خوب میشه متاسفانه تا الان شرایط فرقی نکرده فقط ب ما گفتن مواظب باشین تب نکنه و عفونت نگیره هر شب چرک خشک کن میخوره و دوبار ب خاطر عفونت ادرار بستری شده ،شمارو معرفی کردن ک در صورت صلاح دونستن عمل انجام بدین

1 پـاسـخ

  • سلام براي ايشون بايد يک عکس رنگي و اسکن هسته اي کليه انجام شده باشد اگر انجام نشده مراجعه به درمانگاه تا براتون بنويسم طبق سونوگرافي upjo تشخيص بيماراست نه برگشت ادرار

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کودکان در تهران