ویروس کرونا؟

سلام و وقت بخیر
اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید

یک هفته قبل برای سی تی اسکن ریه به کلینیک مراجعه کردم و عکس رو خدمت آقای دکتر ارسال کردم و گفتید کاملا سالم هست، اما از اون روز به بعد حالت سرماخوردگی به من دست داد یک روز بعدش مادر بنده نیز به حالت سرماخوردگی دچار شدند، تب آنچنانی ندارم دو روز اول عطسه و ابریزش بود از بین رفت اما خلط با سنگینی گلو گرفتگی بینی و سر گیجه و سردرد یه احساسی که انگار سینه سر گلو و بینی پر از خلط و عفونت هست یعنی سنگین ، هنگام خواب خشکی گلو ، مادرم هم دو سه روز اول عطسه داشتن از بین رفت الان خلط و سرفه و سنگینی سر ،شب بیداری که با قرص استامینوفن یا سرما خوردگی خوابشون میبره و گرفتگی صدا هم داریم که خوب نمیشه, و البته گرمی بدن با عرق سرد هم هی میاد میره
برای برطرف کردن هر گونه عفونت داخلی چیکار میشه کرد و چی صلاح میدونید
لطفا راهنمایی بفرمایید
تشکر از شما

1 پـاسـخ

  • سلام
    مي تونه علايم سرما خوردگي معمولي باشه. نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. قرص سرماخوردگي کوريزان 3 بار در روز استفاده کنيد و من رو در جريتن بگذاريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 90 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران