بازبینی نتیجه آزمایش خون ( برخی آیتم ها افزایش یا کاهش داشته )؟

سلام خانم دکتر وقتتون بخیر این آزمایش چکاپ برای دخترم هستش نظرتون رو راجب ب نتیجه هماتولوژی دخترم میخواستم بدونم چند تا از پارامترهای خونی نظیر گلبول سفید لنفوسیتها افزایش داشته 21 ساله هستند و این آزمایش رو 6 روز بعد از تزریق دوز دوم واکسن دادند واکسن فایزر زدن و در اتریش زندگی میکنند . آیا میتواند به واکسن فایزر ارتباط داشته باشد ؟ برای اطمینان میتونن آزمایش رو تجدید کنند و چند روز بعد ؟
با سپاس

1 پـاسـخ

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران