۲۸
۸۰
آقــا

آزمایش کرونا؟

سلام آقای دکتر امروز به من گفتن سیتی اسکن سینم خوبه ولی ازمایشات cbc مشکوک هستن ‌وگفتن برو آزمایشگاه کیوان آزمایش کرونا بدم، خیلی ترس برم داشته، بنظر شما اونجا چه کیتی دارن ‌آیا دقتی که ازمایشی که توو کیوان گرفته میشه چقدر دقیقه و‌آیا شما صلاح میدونین من برم آزمایش بدم؟؟ آخه میگن مثبت و منفی کاذب زیاد داره،البته من نمیدونم اونا این کیت رو از کجا و کی آوردن ‌چجوری انجام میدن،نظر شما چی هست ؟؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    راستش من در مورد اين آزمايشگاه اطلاعي ندارم ولي اگر سي تي شما خوبه جاي نگراني نيست. بهتره آزمايش CBC رو مجددا تکرار کنيد و آن را براي من بفرستيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 229 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران