۳۶
۷۱
آقــا

عصبانیت شدید نسبت به چیزهای بی اهمیت ؟

سلام اقای دکتر
من بخاطر مشکل همسرم میخواستم خدمتتون برسم
که کلا سر هر چیز کوچکی خیلی شدید عصبی میشه
مثلا اگر چیزی خونه جا بمونه که زیادم مهم نبود بود و‌نبودش ممکنه یکی دو ساعت عصبانیت و غر و انداختن گردن بقیه در پی داشته باشه
حتی وقتی من قبول کنم که تقصیر منه و من جا گذاشتمش ول نمیکنه و ادامه میده
و اخر سر بیشتر عصبی میشه و سردرد میگیره و کل روز رو زهرمارمون میکنه
و تکه کلامش اینه که من گفته بودم …
موقع رانندگی عصابش خورد تره با راننده های دیگه اصلا بحث نمیکنه خیلی ارومه ولی اعصاب خوردی و غر زدنش برای ماست انقدر میگه که ادمو پشیمون میکنه از بیرون رفتن
سر پسرمون حساسه تا سرما میخوره یا هرچیز دیگه ای تا کل ادمای اطراف مخصوصا من رو مقصر نکنه ول نمیکنه !
اصلا ارامش نداره هرچیم بشه میگه شما کردین
نشخوار ذهنی زیاد داره
تو عصبانیت هزار بار یه چیزیو میگه
و خیلی چیزای دیگه که ممکنه مهم باشه حضوری بگم
به نظرتون نیاز به دارو داره یا با مشاوره حل میشه؟ میشه بگید مشکل اصلیش چیه ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران