۲۰
۶۷
خانــم

وسواس و توهم ؟

من انواع و اقسام وسواس ها رو دارم از چندسال پیش شروع شده و تاحالا طول کشیده من وسواس مذهبی دارم مثلا قرآن میخوانم فکر میکنم اشتباه خوندم یا نماز رو چندبار میخونم
میخوام لباس شلوار بپوشم میگم شاید حشره داخلش هست شاید 15 دقیقه نگاه میکنم واقعا خسته کننده یا مثلا قبل پریود مثلا هنوز 10 11 روز مونده میگم نه الان پریودی و گاهی هم یچیزایی میبینم که وجود نداره مثلا چند وقت پیش یهو ب چشمم خورد که انگشت اشاره پر از خون ولی نبود
یا موقعی که میخوام پاک شم که بدم غسل خییلی اذیت میشم هی فکر میکنم پاک نشدم
یا برای مریضی از هر نوع مریضی میترسم 😔
این سری چندوقت هست خیلی گریم میگیره زود و زودرنج شدم
وقتی عصبانی بشم ب شدتتتتتت عصبانیم و خودم اذیت میشم خیلی بده فروکش نمیکنه

2 پـاسـخ

بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران