علت تکررادرار گذرا، و نغخ شدید و ارتباطشان با کیست یا رژیم غذایی ؟

سلام خانم دکتر عزیز،

وقت شما به خیر باشه

ممنون از راهنمایی ها و مشاوره های خیلی خوب قبلی

ببخشید، آزمایش چکاپ کامل خون، ادرار و م د ف و ع دادم، سونوگرافی کلیه، لگن، رحم، تخمدان و کبد هم انجام دادم و تقریباً هنه نورمال بودند.
البته اولین سونوگرافی مشکوک به وجود یک کیست شکلاتی یا اندومتریوما احتمال داده شد ولی ماه بعد ردز دوم از پریود دوباره سونوگرافی انجام دادم و مشکلی دیده نشد.
دوماه میگذره از آخرین سونوگرافی که نورمال بوده حالا ممکنه این کیست عود کرده باشه؟
چه آزمایش هایی برای بررسی و تشخیص دقیق این مشکل باید انجام شود؟
تکرر ادرار گاه گاهی برام ایجاد میشه، به خصوص بعداز نوشیدن آب، چای و بیشتر با مصرف مایعات شیرین، ممکن علت جسمی نداشته باشه اصلأ؟ مشکل مزمن آی بی اس و رفلاکس دارم که در نزدیکی به زنان پریود بسیار شدید میشه حالت نفخ و یبوست و اسهال متناوب و گاهی یک هفته بعد از پریود دچار دردهای شدید ولی گذرای تیرکشنده در واژن میشم. پریودهام خیلی سبک هست و فقط یک روز و تصفی خونریزی ذارم بقیه ی روزها لکه بینی هست و گاهی 4تا یک هفته جلو میفته نسبت به ماه قبلی

ممکنه علت اصلیش کیست باشه؟

خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
🙏 🌸

1 پـاسـخ

بازدید : 69 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران