٢٠
٥٣
خانــم

احتمال كرونا یا توهم؟

دكتر من خیلی استرس دارم سه روز پیش گلو درد و گوش درد داشتم كه الان كاملا خوب شده با مصرف اب و نمك و دمنوشای مختلف البته از قبلش كمی خلط داشتم و سرفه خیلی كم برای تخلیه خلط كه رنگش زرد رنگ بود الان مقدار خلط خیلی كم شده و رنگ شفاف داره سرفه ها همچنان همونجوریه و شدید نبس تو خوابم اصلا ندارم به گفته بقیه ولی احساس سنگینی قفسه سینه و تنگی نفس دارم كه البته هرچی به اعضای خونواده میگم میگن به خاطر ترس شدیدت به خودت تلقین میكنی توسط یه دكتر متخصص گوش و حلق و بینی هم ویزیت شدم ایشون گفتن مشكل خاصی نیستش از پشت بازگوشی ریمو معاینه كردن و با دم و بازدم های فراوان و گوش و گلو بینی همرچك كردن شربت زوفا و قرص ایبو بروفن نوشتن فقط گفتن سیتی اسكن سینه لازم نیس اصلاولی من همش شك دارم آقای دكتر پس چرا سرفه هام قطع نمیشن؟ لطفا كمكم كنین ببخشید طولانی شد

1 پـاسـخ

  • سلام
    علايم شما مربوط به اظطراب است. خواهشا آرامش خود را حفظ کنيد و نگران نباشيد. اصلا علايم کرونا نداريد. ارگ سوالي بود باز هم بپرسيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 190 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران