اختلاف با دوست پسرم؟

سلام و خسته نباشید خدمت خانم دكتر
من نزیك یك سال هستش كه وار یك رابطه عاطفی شدم
و دوست داشتم این رابطه ادامه داشته باشه و به ازدواج منتهی بشه
ولی متاسفانه اخیرا خیلی اختلاف بینمون هست و نمیتونیم مشكل رو حل كنیم
میخواستم بپرسم میتونیم از شما كمك بگیریم؟

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز،البته که در خدمت شما هستم. ولي با توجه به عنوان مطرح شده،پيشنهاد من جناب آقاي دکتر صدقي در مرکز مشاوره ارديبهشت تبريز مي باشند که تخصص ايشان روابط بين فردي و خانواده است و بيشتر کمک حال شما هستند و در اين موارد يک حاکم بيطرف بهتر مي تواند کمک کننده باشد. موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران