تعریق فراوان سر و صورت به صورت مستمر حتی در فصل زمستان و در خواب ؟

با سلام و خسته نباشید
دختری 31 ساله هستم مجرد و مدت یکسال است که تعریق فراوان در سر و صورتم دارم طوری نه می توانم به مجلسی یا تفریح و پیاده روی بروم تمام سر و صورتم تعریق فراوان دارد آزمایش خون انجام دادم چیزی را نشان نداده و بنده معلول جسمی حرکتی هستم (توان کار و حرکت دارم فقط ازناحیه پای چپ کوتاه دارم ) حال از شما این سوال را دارم که بنده باید چه آزمایش و چه کارهایی رو انجام بدم که تشخیص داده شود که چه مشکلی دارم ؟

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران