70الی 80
خانــم

مادربزرگم نزدیک به 80 سال سن داره و پوکی شدید استخوان داره قصد داریم براش تشک طبی تهیه کنیم اما با توجه به شرایطش نمیدونم تشکش چه مشخصاتی باسد داشته باشه؟

تاکنون تشک پنبه ای استفاده میکرده الان کمر درد داره البته میتونه حرکت کنه و دست به دست شه یه فیزیوتراپ راهنمایی کرد و گفت تشک بدون فنر براش بگیرین اما یه فروشنده میگه تشک نیمه طبی فنری که کمی هم فرو میره و سفت نیست براش تهیه کنید در گذشته هم لگنش شکسته و اون هم موقع خواب اذیتش میکنه طوریکه معمولا روی یک دست میخوابه و روی اون دست که پاشو عمل کرده نمیتونه بخوابه در طول روز هم با واکر چند قدمی راه میره ، پوکی استخوان شدید داره طوریکه بنظر مییاد 80 کیلو وزن داره اما وقتی رو ترازو میره 50 کیلو بیشتر نیست

بازدید : 164 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران