۲۵
۹۰
آقــا

دلتنگی و بی قراری و اضطراب ،احساس ناامیدی و فکر خلاصی از دنیا و خودم؟

سلام و عرض ادب خدمت خانم دکتر من همسرم به گفته خودشون در این دو و یا سه ماهه اخیر حالتی هر هفته یک و گاها دوبار بهشون دست میده که در اون بازه از زمان دلتنگی و احساس نا امیدی شدید ، اضطراب و دلهره شدید ، عدم توانایی در کنترل افکار به نوعی که طبق گفته خود همسرم چند بار قرص ها رو پر کرده تو دستش به نیت خودکشی اما لحظه آخری به یادش میاد و از خودش میپرسه من دارم چیکار میکنم .... خانم دکتر در اون بازه ها نه حوصله من و نه حوصله بچمون رو داره در صورتی که قبل و یا بعد از این احوالات ارتباطی بسیار رفاقتی ، عاشقانه و صمیمی داریم .... در این بازه ها رفتاری تند نسبت به سایر زمان ها دارن ... من از همسرم پرسیدم که آیا قبل از این دو یا سه ماهه هم چنین میشدن و گفتن که بله اما در ماه یک دفعه و پرسیدم قبل ازدواج چطور گفتن که دلتنگی و این دست احوالات داشتم اما هم به این صورت سخت و نا امید کننده نبود و زود با یه گردش حل میشد اما همین چند روز پیش دو یا سه روز طول میکشه حالم خوب بشه البته یه مدته همینطورم و خیلی سختی میکشم حالم خوب بشه
خانم دکتر البته خاطر نشان کنم خدمتتون که در اوایل زندگی بنا به دخالت خانواده ها و استرس و اضطراب دادن توسطشون به همسرم مخصوصا خواهر و گاها مادرشون به این صورت که روزی نمیشد همسرم بره پیششون و از احتمالات خیانت من با همسرم صحبت نکنن و اوایل زندگی تا چند ماه پیش ادامه داشت و همسرم از این طریق سختی خاصی دیدن و همینطور تا اخلاق هم رو هم پیدا کنیم در کنار این اضطراب ها و دلهره ها سختی و عدم تمرکز بر زندگی شخصی و حال خوش همسرم رو دو چندان کرد
من میخواستم بدونم چه کاری باید انجام بدیم تا همسرم حال عادی و آرامششون رو کسب کنن و دیگه راجع به چنین حالاتی مکدر نشن؟و حالش همیشه خوب باشه ؟؟

خانم دکتر من و همسرم نیاز به راهنمایی و کمک تخصصی در این زمینه داریم

و دوست داریم مشکلمون توسط مشاوره با چاشنی اسلام و تشیع حل بشه اگه مقدور بود لطفا پاسخمون رو بفرمایید

1 پـاسـخ

بازدید : 20 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان‌شناسي، روان‌درمانگر، مدرس دانشگاه، منتخب استعدادهاي درخشان، طرف قرار داد با بيمه نيروهاي مسلح در تهران