عدم پاسخ به موقع از مطب و بی مسئولیتی منشی؟

با سلام
جناب آقای دکتر بنده در اولین حضور حدود یک میلیون تومان پرداخت کردم و با دستگاه از بنده آزمایش به عمل اومد و ازمایش خونی هم نوشته شد. قرار شد منشی پودر لاغری رو تامین کنند و بعد آزمایش خدمت برسم . حدود یک هفته هست که آزمایش بنده آماده شده ولی تلفن دفترتون هیچ کسی در هیچ تایمی جوابگو نیست. راه بنده دوره و نمیتونم حضوری نوبت بگیرم. و سوالی که دارم اینه چرا یک میلیون رو در اول کار اخذ کردند منشی؟؟؟ لطفا پیگیر باشین. ممنونم

1 پـاسـخ

  • وقت بخير عرض ادب مبلغ اخذ شده که البته قابلي هم نداشته بابت هزينه هاي 1-آزمايش آناليز تغذيه و 2-ويزيت جلسه اول و 3- تنظيم رژيم غذايي ميباشد که مورد اول و دوم براي شما انجام گرديده و به جهت اينکه آزمايش چکاپ شما هنوز انجام نشده بوده مورد سوم يعني تنظيم رژيم غذايي براتون انجام نگرديده است البته چون واريزي شما بجهت تمامي اين 3 موارد ميباشد جلسه بعد که جهت انجام تنظيم رژيم تشريف مياوريد ديگر نيازي به پرداخت وجه مجدد نخواهد بود لطفا هر چه سريعتر با شماره 09124624505 جهت تنظيم وقت براي روز شنبه يا يکشنبه تماس بفرماييد چون بعد از اين تاريخ تا يک هفته بنده مرخصي خواهم بود و در صورت نبود وقت با شماره درمانگاه بهستون جهت يکشنبه شب وقت بگيريد358936870 09 با آرزوي سلامتي و بهروزي براي شما دکتر آريافر

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 6 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران