۳۶
۷۸
خانــم

مشکلات عوارض قرص والپروید ساندوز 500میلی گرم بر اساس تشخیص و تجویز برای میگرن و استرس شدید؟

با سلام خانم دکتر. بنده سه شنبه حضوری به مطب درمانگاه شبانه‌روزی پاستور پیش شما مراجعه کردم که پس از معاینات و انجام نوار مغزی تشخیص شما بر بیماری میگرن و استرس شدید بود که قرص منیزیم و والپروید ساندوز 500 میلی گرم و بود که بعد از مصرف یک دوم قرص والپروید باعث اختلال خواب ، سردردهای شدید، تاری دید، ضعف عضلانی و اسهال شده، به نظر شما درمان را تا روز سه شنبه قطع و یا به روند درمان ادامه بدم که در سه روز اول نصف قرص و بعد ان تا 3 هفته قرص‌ کامل را تجویز کرده بودید.

1 پـاسـخ

بازدید : 166 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات در تهران