بیخوابی و افسردگی ؟

سلام هفته 22بارداری هستم بیخوابی شدید دارم  استرس و اضطراب دارم در حدی که دوست دارم سقط کنم بیقرار ی هم دارم کمکم کنید میترسم این علایم باعث تاثیر مخرب روی جنین شده باشه تشکر

4 پـاسـخ

  • سلام. همانطور که ميدانيد مصرف دارو طي حاملگي بايد با احتياط صورت بگيرد. از طرفي در دوره حاملگي وجود ميزاني از اضطراب طبيعي است. اما از انجاييکه به بي قراري اشاره کرديد توصيه ميشود به يک روانپزشک مراجعه کنيد. تا اگر نياز به اقدام( دارويي يا غير دارويي) باشد؛ با تشخيص به موقع از بروز علائم شديدتر جلوگيري شود.
    در صورت بروز علائمي چون بي قراري و اضطراب و افسردگي؛ با توجه به تغيير ميزان نوروترانسميتر هاي مغز و تاثير بر برخي هورمونهاي بدن؛ احتمال اسيبهاي بعدي براي نوزاد وجود خواهد داشت.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام، دوست عزيز حتما به روانپزشک مراجعه فرماييد، براي درمان بيخوابي و اضطراب شما داروي سالم جهت جنين وجود دارد، نگران نبلشيد. اين شرايط بخود شما و جنينتان آسيب بيشتري مي زند، مصرف دارو در سه ماهه اول بارداري بهتر است صورت نگيرد اما در باقي ماهها ما مشکلي از اين حيث نداريم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
  • سلام با توجه به بارداري وتاثير اضطراب مادر برروي جنين با رفتن پيش روان درمانگر وگرفتن مشاوره به خود وکودکتان آر امش را هديه دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 1047 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران