۴۳
۷۰
آقــا

درد در ستون فقرات؟

سلام بنده در وسط کمر درد دارم که به طرف دنده های سمت راست می‌کشد وحدود 4 ماهه که درد دارم .فیزیو تراپی انجام دادم.عکس ام آر ای هم گرفتم مشکلی نداشته. خیلی اذیتم.ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام آقاي خوشحالي. مشکل درد شما منشأ مهره اي نداشته و ربطي به ستون فقرات ندارد. خانم دکتر ناصري پزشک بسيار حاذقي هستند. از قول بنده خدمت ايشون سلام برسونيد و بفرماييد. تشخيص بنده اختلال کوچک بين مهره‌اي نيست. و به نظر حقير علت اصلي درد فشار و ناراحتي بافت کبد مي باشد که دچار آزردگي التهابي و کشش کپسول احاطه کننده کبد مي‌باشد. درمان تجويز داروي ليورگل و محدوديت کامل مصرف چاي به مدت سه ماه و نهايتا آموزش تنفس ديافراگماتيک به مدت 10 دقيقه در روز ( دو نوبت 5 دقيقه اي است) مصرف ليورگل 17 روز کفايت ميکند. شب خوش.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران