استرس صحبت کردن تو جمع ؟

با سلام.من اعتماد ب نفس پایینی دارم و اصلا نمیتونم تو جمع صحبت کنم.حتی تو دانشگاه هم ازم سوال پرسیده بشه از استرس زیاد اصلا نمیدونم چی باید جواب بدم.تنهایی رو ترجیح میدم اصلا دلم نمیخواد تو جمعی ک همشون غریبه هستن باشم‌...میشه راهنمایی کنید لطفأ

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز
    به نظر ميرسد مشکل شما به اضطراب اجتماعي مرتبط باشد،اين طبيعي است که برخي اوقات در موقعيت هاي اجتماعي احساس اضطراب کنيم. بسياري از افراد در شرايط کاري يا زماني که مي‌خواهند يک سخنراني ارائه دهند، احساس اضطراب مي کنند. زماني که اضطراب اجتماعي، خيلي شديد مي شود يا به طور مکرر رخ مي دهد، مي تواند نشان‌دهنده ي يک مشکل باشد. اضطراب اجتماعي مي تواند منجر به ايجاد عدم اعتماد به نفس ، مشکلات تحصيلي و ارتباطي و ....شود .
    لطفا در صورت دسترسي در کارگاه هاي روانشناسي-گروه درماني ها و مشاوره فردي استفاده کنيد. قطعا به شما کمک خواهد شد.
    موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 251 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران