۳۷
۷۰
خانــم

بعد بیست و یک سال زندگی و تحمل خیلی سختی ها شوهرم تقاضای طلاق داده؟

21 ساله ازدواج کردم زندگی چندان خوبی نداشتم دو تا بچه دارم . هر چی شد بخاطر بچه ها گذشت کردم ، همسرم اخلاق خوب هم داره اما متاسفانه خیانت کردنش باعث شده رو تمام خوبیهاش خط بکشم ، خانوادم منو حمایت نمیکنن و مدام میگن هر چی شده تحمل کن طلاق یعنی بدبختی خودت و بچه هات ، من خیلی تحمل کردم حالا سر یه بحث کوچیک‌همسرم رفته تقاضای طلاق داده . لطفاً کمکم کنید بهترین تصمیم رو بگیرم

بازدید : 81 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس عمومي در تهران