میخوام وزنمو ببرم بالا؟

سلام خانمی هستم 21ساله باقد158و وزن 45کیلو خیلی لاغرم میخوام حداقل به بالای 50برسم میخوام واسه بارداری اقدام کنم میخوام یه رژیمی باشه که بدون بازگشت باشه قبلا هم دکتر تغذیه رفتم پودر واین چیزا داد وزن اضاف کردم ولی خیلی عوارض داره ودوباره برگشتم به وزن قبل.توروخدا کمکم کنین چیکار کنم؟

3 پـاسـخ

  • سلام
    حتما بايستي اطلاعات کاملي از وضعيت باليني و بيوشيميايي شما داشته باشم. مي توانيد با در دست داشتن نتايج آزمايشات اخير خود با وقت قبلي به مطب مراجعه فرماييد.
    22076953 از ساعت 4 بعد از ظهر به بعد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سللام.دوست عزيز.مسير صحيح رسيدن به وزن ايده آل تنها و تنها با رعايت رژيم غذايي به سرانجام ميرسه.در واقع شما بايد بتونين و هنر متخصص تغذيه اين هست که شمارو وادار به غذاخوردن به صورت طبيعي کنه بدون اين که اذيت بشين.بديهي است که مصرف پودر و داروهاي افزاينده وزن روشهاي مقطعي بوده و مورد تاييد و اصولي نيستند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • مکمل هاي غذايي کمک کننده هستند در مورد افزايش وزن يا کاهش وزن ،اگر اين مکمل ها مجاز باشند و به اندازه نياز مصرف شوند اثر سوئي را به همراه ندارند در کنار رژيم غذايي صحيح و ورزش اثر اين مکمل ها به حداکثر خود ميرسد در صورتي که به وزن ايده آل با مصرف اين مکمل ها رسيديد بايد دوره ثبات هم رعايت کنيد در غير اين صورت با قطع مکمل و استفاده از رژيم کم کالري يا پر کالري ممکن است دوباره به وزن قبلي خود بازگرديد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 451 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران