سلام وقت خوش
2 دسته چربي داريم:
چربي اشباع = چربي جامد هستند و در محصولات حيواني مثل کره، پنير، گوشت قرمز، روغن نارگيل يافت ميشود و مصرف زيادشان منجر به افزايش کلسترول بد (LDL) ميشود و زمينه ساز بيماري هاي قلبي و عروفي است.
چربي غيراشباع = در دماي اتاق مايع هستند و در روغن هاي گياهي مثل روغن زيتون، روغن کنجد، آووکادو و روغن ماهي يافت ميشود و مصرف به اندازه اين چربي ها با عث افزايش کلسترول خوب (HDL ) و کاهش کلسترول بد ( LDL ) ميشود.
پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :
توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و میتواند اشتباه کند. توصیهی ما، توجه به راهنمایی پزشکان است