لطفایك راهى جهت درمان بیمارى بنده بهم نشون بدیددیگه خسته شدم ؟

باسلام وعرض ادب .بنده 41سالمه .بدلیل مصرف متادون وقرص كلونازپام اكثرایبوست بودم .تااینكه یكشب بادلدردشدیدواسهال ازخواب بیدارشدم .فردایش هنگام دفع چرك وبلفم ومخاط دیدم البته دیگراسهال نشدم امامدفوع شل وبی قوام موادغذائی هضم نشده همراه باافت فشارخون ضعف وبی حالی دردهای شكمی درپشت قفسه سینه طب ولرزشدیدو.........تایك ماه پیش پزشكان عمومی اورژانس بیمارستان ولایت وهردفعه سرم وآمپول وآزمایش ادراركه توش خون تشخیص شدآزمایش خون خبرازمیكروب معده میدادولی آزمایش مدفوع سالم تشخیص دادندخلاصه نوبت گرفتم پزشك داخلی خانم پورمحمدی گفتندكولیت زخمی داری سه رقم آنتی بیوتیك وامپرازول تاچهارده روزویك نامه دادندگفتندبرم پیش دكترزرگرالبته داروهاراخوردم كمی حالم بهبودیافت اماهمچنان مشكل اصلی باقی بودتااینكه خدمت دكترزرگررسیدم وایشون دستودكولونوسكوپی واندوسكپی راهمزمان دریك جلسه تجویزوانجام دادندكه نتیجه اش اینطوربوداثرزخم كهنه اثنی عشركه دراثرمیكروب قبلی معده كه به خوبی درمان شده گاستریت غیرزخمی واثرزخم منتشردرانتهای 20 سانتیمتری راست روده وبواسیرخفیف داریدكه فعلاباشك برIBD شیاف مزالازین روزی2عددوقرص موتیلیوم وكپسول كاربوژل وكپسول اس امپرازول پمادآنتی هموروئیدوشیاف آنتی هموروئیدبرای اینكه هنگام كولونوسكپی دجارخونریزی شدم تجویزكردندوتاجواب نمونه برداری خدمت ایشان برسیم بعدازچهل روزهمراه جواب نمونه برداری بیمارستان رحیمیان الوند خدمت ایشان رسیدم وجواب ازمایش رانگاه وگفتندونوشتن خوشوقتانه شكی كه برIBD میشدبرطرف شدفقط شیاف مزالازین راادامه بده تادوسال طی یكسال كم كم حالت تهوع وسایرمشكلاتم روبه بهبودرفت فقط بعدازكولونوسكپی كه دچارخونریزیشدم هنگام دفع سوزش بسیارخفیفی داشتم كه بااستفاده ازپمادخوب میشدمیش.امامتاسفانه سریكسال ان سوزش هنگام دفع بقدری شدید شدكه زندگیم مختل كرددیگرپماهم اثرنداشت رفتم خدمت دكتروپس ازمعاینه پماددیلتیازم وروغن كرچك تایك ماه تجویزواثرینداشت وبه نزددكتررفتم دوباره ومنشی ایشان گفتنددیگرشماراویزیت نمیكنیم شمابایدتابحال خوب میشدیدشمامشكل اعصاب داریدخلاصه بنده رابه دكترجراح عمومی ارجاع وجراح حاج سیدابوترابی پس ازمعاینه گفتندشماهیچمشكل فیشریاآبسه یاهمورویدنداریدوبایددوباره كولونوسكپی شویدخلاصه بیمارستان رحیمیان تعطیل بودحالم بقدری بدبودكه احساس میكردم روده ام دچارانسدادشده یك شب هم دراورژانس بیمارستان ولایت بستری بودم كه هرچه فریادزدم كه مشكل بنده یبوست وگیركردن مدفوع نیست پزشكان محترم بخش اورژانس انواع واقسام شكنجه هاازاقدام بادست تاواردكردن طنقینه راامتحان ونهایتابی نتیجه صبح خودم خودم رامرخص كردم ونزددكترحاج اقامحمدی رفتم خلاصه شرح حال بنده بندّراگوش دادوبه طواورژانسی بنده رابستری وكولونوسكو~ی انجام دادندسپس مرخص وباجواب كولونوسك~ی نزدایشان به مطب رفتیم وگفتندكه تاانتهای روده ات رانگاه كردم هیچ مشكلی نداریدفقط ضعف عضلات كف لگن داریدوچندتاترك داخل ركتوم تایك ماه مزالازین راادامه بده وبیامطب ومتاسفانه مواجه گشت باشیوع ویروس كروناوایام نوروزخلاصه بعدازعیدنزدایشان رفتم وبهم گفت احتمالا شمادیسك كمریاسیاتیك داریدبایدبری دكترمغزواعصاب چون هم سوزش مقعدودردسمت چپ مقعدكه به كشاله رانم میزدخلاصه نزددكترمغزواعصاب رفتیم وجواب منفی بوددیگرازدكتررفتن خسته شدم تاالانی كه دارم این رابرای شمامینویسم روزی یك عدد شیاف مزالازین كپسول مبورین وكلدینیوم سی سرخودهمه این هارادارم استفاده میكنم میكنم.خواهش میكنم لطف بفرمائیدراهنمایم كنید چكاركنم تاكی مصرف كنم اصبامصرف كنم یانه الان زیادبدنیستم اگزگازدفع كنم بدنیستم ولی بعضی موقع خارش سپس دردفع گازناتوان میشم ومشكلاتم شروع میشود.باتشكرازوقتی كه برای این حقیرمیگذارید.

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران