استرس های بی دلیل ،در پاسخ به سوال خانم امرالهی بیوکی؟

سلام خدمت دکتر امرالهی بیوکی در پاسخ به سوالتون عرض کنم که
من از زمانی که یادم میاد مثلا وقتی که پیش دبستانی میرفتم تا یک ماه هرروز تو مدرسه حالم‌بهم میخورد .
بزرگتر که شدم وقتی قرار داشتم چندین بار استفراغ داشت قبلش ،و ترس از مریضی و مرگ هم دارم و دو سه بار در طی 3 سال گذشته در اثر شنیدن خبر فوت ،پانیک داشتم اما تونستم از پسش بربیام.
خانواده ام خوبن و همیشه حامی من هستن،شرایط زندگیم خوب است ،و خداروشکر همه چیز بر وفق مراد است گاهی هرچی فکر میکنم که دلیل استرسم چیه جوابی براش پیدا نمیکنم،اما استرس های بی دلیل مخصوصا وقتی بوی غذا بهم میخوره یا هنگام گرسنگی
امانم رو بریده،دو سال پیش هم اینطوری شده بودم که دکتر برام قرص نورترپتیلین تجویز کردن و بعد بهبود پیدا کردم،
و این نکته و هم عرض کنم که خیلی به مریضی و هرمشکل جسمی حساس هستم و خیلی تلقین میکنم که حالم بده

در پاسخ به سوال دومتون
خیر من نوروفیدبک تابه حال انجام ندادم راستش هزینه ها سر به فلک کشیده

3 پـاسـخ

بازدید : 146 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران