کیستک پستان و غدد لنفاوی و میوم اینترامورال و هایپر اکو و فیلکول ؟

سلام بخشید مزاهم شدم من پستانم حدود سه سال درد میکنه در سال 98 رفتم دکتر گفتن سنو جوابش کیست سینه داری و سال 99 بازم رفتم بازم کییت داشتم دو روز پیش رفتم سنو گفت تغیرات فیبرو کیستک با شدت بیشتر در قسمت فوقانی خارجی در هر دو پستان رویت میشود و قرص Eو گل مغربی مصرف میکنم ولی خوب نشده
غدد لنفاوی به Reactive به دیا متر 8×15 میلیمتر در ناحیه اگزیلاری چپ دیده میشود

1 پـاسـخ

بازدید : 125 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران