۵۲
۶۶
خانــم

وسواس و ترس و بی خوابی ؟

خودم به شدت بی خوابم و بدخوابم
تمرکز ندارم و پسر 30ساله ام هم بی خوابی و وسواس و نداشتن کنترل خشم داره

1 پـاسـخ

  • با سلام و ادب و احترام مشکل بيخوابي خودتون بايد بررسي و علت يابي شه، که در اکثر موارد قابل رفع هست به نظرم با رفع مشکل بيخوابي مشکل توجه‌تون هم رفع ميشه در ارتباط با فرزند دلبندتون هم مثل خودتون بايد بررسي شه و علت پرخاشگري مشخص شه اضطراب و وسواس هم مسائل لاينحلي نيستند و به نظرم ميتونن با حداقل مداخله درماني، درصد زيادي حالشون خوب شه پيشنهادم درمانهاي غير دارويي در شروع هست همايون و تندرست باشيد🙏

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص نوروسايکولوژي، عضوهيئت‌علمي در تهران