پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :
مصرف کیک در دوران آنفولانزا توصیه نمی شود، زیرا حاوی قند و چربی بالایی است که می تواند التهاب را افزایش داده و سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند. در عوض، بر مصرف غذاهای مغذی و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی تمرکز کنید. سوپ مرغ، میوه ها و سبزیجات، مایعات فراوان مانند آب و دمنوش های گیاهی برای بهبود سریع تر مناسب هستند. برای دریافت مشاوره دقیق تر و راهنمایی های تغذیه ای متناسب با شرایط خود، می توانید از طریق سایت دکتریاب با پزشکان متخصص مشورت کنید.
توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و میتواند اشتباه کند. توصیهی ما، توجه به راهنمایی پزشکان است